Motion gietvloeren
Motion gietvloer
 
   

 

Een MOTIONvloer is een gietvloer voor het hogere segment en staat garant voor de hoogste kwaliteit.


Eigenschappen van een MOTIONvloer:

Naadloos Vloeistofdicht
Onderhoudsvriendelijk Antistatisch en antiallergisch
In bijna elke kleur leverbaar Brandveilig
Slijtvast en duurzaam Scheur overbruggend
Voelt niet koud aan Geluidsabsorberend
Vloerverwarming mogelijk Een dikte van 3 mm
Kleurvast Ruimtelijk effect
Toepasbaar op bijna elke ondergrond  

Er zijn drie aspecten die het resultaat van uw Motionvloer bepalen:

1. Advies :

Een van de voordelen van de gietvloer is de mogelijkheid tot variëteit in samenstelling, kleur en ontwerp. De verschillende combinaties kunnen dezelfde ruimte een compleet andere uitstraling geven. Het verkrijgen van betrouwbare informatie en toepassingsmogelijkheden zorgen voor het juiste verwachtingspatroon bij de betreffende vloer. Zo is een hoogglansvloer minder krasbestendig dan een Motionvloer met een zijdeglans / matte afwerking.

2. Samenstelling van het materiaal :

Ons gietvloer systeem is een samenstelling van verschillende bestanddelen. Naast de basisgrondstof polyurethaan (of epoxy) worden o.a. vulstoffen, pigmenten, bindmiddelen, ontluchters en diverse additieven gebruikt. Het gebruik van alleen de beste materialen en de juiste verhouding en samenstelling zorgen ervoor dat de MOTIONvloer van de beste kwaliteit is. Een Motionvloer is slijtvast, vloeit vlak en strak uit en is kleur- en lichtbestendig.

3. Kunde van het applicatieteam :

Zonder de beste vakmensen zegt de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen nog niet genoeg. MOTIONvloer werkt daarom met echte vakmensen. De projectleiders van onze applicatieteams hebben minstens 30 jaar ervaring. De teams worden langdurig getraind om de detaillering op een hoog niveau te houden. We hechten er veel waarde aan dat er detailgericht en netjes gewerkt wordt en dat de teams communicatief vaardig zijn.

Sitemap