Motion gietvloeren
 
   

 

Motion gietvloeren is een van de grootste aanbieders van esthetische gietvloeren in Nederland. De organisatie realiseert gietvloeren voor het hogere segment in onder andere woningen, winkels, kantoren en musea.

Motion is een innovatieve organisatie die zich profileert door het leveren van gietvloeren op maat. Dit maatwerk met een constante hoge kwaliteit, resulteert in een perfecte prijs kwaliteit verhouding waarmee Motion zich distantieert van andere aanbieders in de markt. Motion gebruikt voor haar vloeren alleen de beste geselecteerde materialen. Samen met ons applicatieteam produceren wij onze eigen vloersystemen, waarin hoogwaardige kwaliteitsproducten en jarenlange vakmanschap samenvloeien. Op deze manier kunnen wij elke keer weer, invulling geven aan het creŽren van uw persoonlijke wensen en ideeŽn. De applicateurs van Motion realiseren alleen gietvloeren voor het hogere segment. Dit maakt dat het specialiste zijn in hun vakgebied. Een vloeibare emotie op het hoogste niveau.

Naast de regulieren kanalen realiseert Motion ook veel projecten in samenwerking met (interieur) architecten en grote ondernemingen onder andere te weten: Coca Cola, Tui, Generali, SuitSupply, Rolf Benz, Gaastra Sportswear, Interpolis, MC Gregor, Hugo Boss, Rabobank enz.

Motion combineert het particulieren en zakelijk segment van de markt, door de juiste mix van ervaring, kwaliteit en expertise te combineren en toe te passen.

Na het introduceren van het geheel zelf ontwikkelde Motion Solid Strong systeem op 01 januari 2008, heeft Motion een nieuwe stap gezet in het leveren van optimale kwaliteit. Door deze differentiatie ten opzichte van andere aanbieders onderscheidt Motion zicht op het gebied van kwaliteit, innovatie, design en service.

Motion staan op kwaliteit!!!

Sitemap