Motion gietvloeren
 
   

Droge reiniging
De Motionvloer is gemakkelijk droog te reinigen met behulp van een swiffer. Door de statische werking van de stofdoekjes neemt u vuil en stof gemakkelijk op. Stofzuigen is in de regel niet noodzakelijk. Grovere vervuiling kunt u opvegen met stoffer en blik. Een zachte borstel werkt daarbij het beste. De swiffer is verkrijgbaar in diverse maten. U kunt afhankelijk van de grootte van de ruimte kiezen voor een 40cm, 60cm of een 90cm breed frame. Voor zeer grote ruimtes is een breed frame of een boenmachine aan te bevelen.

Natte reiniging
Door haar poriëndichtheid is de Motionvloer eenvoudig nat te reinigen met een dweil. Het is belangrijk ervoor te zorgen dat u telkens een schone dweil gebruikt. Gebruik van een schoonmaak- of reinigingsmiddel is niet direct noodzakelijk. Met schoon en koud water is de Motionvloer in de regel zeer goed reinigbaar. Voor een intensere reiniging bij zwaarder vervuilde vloeren kunt u gebruik maken van onze vloerreiniger (te bestellen via info@gietvloeren.be). Deze kunt u van 0,5% tot 5% toevoegen aan water, afhankelijk van de vuilgraad. Voor grotere ruimtes adviseren we hiervoor ook het gebruik van een boenmachine of een schrob zuigmachine. Belangrijk hierbij is het gebruik van een witte pad onder uw machine, andere pads kunnen de vloer beschadigen.Hardnekkige vlekken
Hiervoor adviseren wij het gebruik van een middel met sterke loswekende functie (bestellen via info@gietvloeren.be). Het wordt geleverd in een handige sprayfles en gebruikt u door het op de vlek te spuiten en vijf minuten te laten inwerken. U kunt de vlek daarna eenvoudig met een natte doek verwijderen.

Schoenstrepen
Streepvorming door schoenen zijn gemakkelijk te verwijderen met een doek. Blijven ze echter langer op de vloer zitten, dan hebben ze de neiging in te drogen. Daardoor zijn ze moeilijker te verwijderen. Hiervoor adviseren we het middel met sterk loswekende functie. Spray de vlek in en laat het middel vijf minuten inwerken alvorens deze met een natte doek te verwijderen.

Grondige reiniging
U kunt uw Motionvloer eenvoudig voorzien van een opfrisbeurt. Motion biedt u daarvoor de mogelijkheid gebruik te maken van ons onderhoudscontract met een landelijke schoonmaakorganisatie. Vanaf €1,50/m² wordt de vloer professioneel en machinaal compleet gereinigd.

Onderhoud op lange termijn
De Motionvloer is een duurzame vloerafwerking. Echter, alles is aan slijtage onderhevig. Omdat de Motionvloer uit meerdere lagen is opgebouwd en de kleurlaag een vrijwel onbeperkte levensduur heeft, is het mogelijk om de Motion toplaag te vervangen. De vloer wordt daarvoor licht opgeruwd en voorzien van een nieuwe transparante toplaag. Deze toplaag is beschikbaar vanaf €10,00/m². Vraag voor meer informatie een gespecificeerde offerte aan.


Belangrijke informatie
Gebruik voor de reiniging van uw Motionvloer nooit een schuurspons of schuurmiddel. Door de schurende werking laat dit namelijk een matte plek achter. Neem voor specifieke tips of een passend advies contact met ons op. Ons telefoonnummer is 020 34 20 400.

Via I.B. Trading kunt u een start pakket aanschaffen. Tel: 036 5343200. Hierin zit een algehele reiniger (Vloerreiniger plus) en een intensieve reiniger (vloerreiniger extra). Totale kosten inclusief btw en verzendkosten is euro 35,00

Klik hier om deze informatie te downloaden.

Sitemap