Motion gietvloeren
 
   

 

Vloerverwarming en gietvloer

Uniek vloerverwarmingsysteem voor gietvloeren nu in gebruik. Het vernieuwde RSV Opti-Heat systeem van Motion Gietvloeren is gebruiksvriendelijker en zonder risico.

Als eerste in Nederland komt Motion nu met een 100% garantie op vloerverwarming en uw gietvloer. Na 1,5 jaar van vele testen is de RSV Opti-Heat van Motion nu klaar om op de markt te worden gebracht. De door Motion vastgelegde egalisatie laag en de samenstelling van Motion Gietvloer maken het grote verschil.

Samen met 2 vloerverwarmingsbedrijven (met o.a. JK vloerverwarming) heeft Motion nu een uniek systeem waardoor de garantie compleet is. U krijgt nu garantie op: optimale hechting, 50 jaar garantie op de slang van de vloerverwarming (geen lekkage), geen doortekening van uw leidingen en een zeer lage geleidingsweerstand (laag energie verbruik)

U als klant legt op deze manier de verantwoording van uw eindvloer (de Gietvloer en uw ondervloer) neer bij 1 partij.

Als u reeds een vloerverwarming heeft onder uw dekvloer kan Motionvloer u dus van dienst zijn door de unieke samenstelling van de gietvloer. Heeft u al een (tegelvloer, zandcement of anhydriet) dekvloer liggen en wilt u toch vloerverwarming, dan doet het Motion RSV Opti-Heat systeem optimaal zijn werk. De werkzaamheden van inslijpen, sleuven vullen, egaliseren met de RSV Opti-Heat egalisator en de gietvloer maken het RSV Opti-Heat systeem compleet.

Heeft u vragen, laat u dan in 1 van onze showrooms in Nederland voor lichten.

 


Klik voor een vergroting

Motion legt vloer in hoogste wolkenkrabber ter wereld.
Dubai is een land dat bekend staat om zijn wereldberoemde gebouwen. Motion is trots dat zij daar nu deel van uit mag maken. Motion gaat in de prestigieuze Burj Dubai meer dan 50 000 m2 gietvloer aanbrengen. Dit zal gaan om 13 van de 162 verdiepingen die deze wolkenkrabber bevat.
Op alle verdiepingen zal het nieuwe Motion Solid Strong System II worden aangebracht. Hiermee bewijst het nieuwe Motion Solid Strong System II gelijk zijn waarde. één verdieping onderscheidt zich van de rest door het spectaculaire Motion Solid Sparkle System in de kleur goud.Motion opent tweede showroom.
Om aan de grote vraag naar hoogwaardige gietvloeren te kunnen voldoen heeft Motion een volgende stap gezet.
Na de introductie van gietvloeren.nl voor een objectieve uitleg over esthetische gietvloeren opent Motion vandaag zijn nieuwe full-service showroom in Geleen. Zowel de architect, de particulier als de opdrachtgever kunnen hier op het gebied van allerlei soorten gietvloeren een uitleg en keuze maken. Voor Motionvloer de ideale uitvalshoek om Zuid-Nederland en Belgie te kunnen bedienen.

Voor het vinden van de adresgegevens kunt kijken onder het kopje Showrooms Motion.


Motion Solid Strong System maakt verwachting waar

Het Solid Strong System van Motion heeft de consument weten te overtuigen. Motion is altijd op zoek naar kwaliteitsverbetering. Groot voordeel van het Solid Strong System is dat de vloer zo elastisch is dat de vloer scheuroverbruggend en nog voller van kleur is. Vooral in woningen is de vloer volledig geïntegreerd. De vloer is zo goed te combineren zodat elk interieur past. Oneindig veel kleuren ( MONO) of kleurcombinaties ( MIX) maken het de klant mogelijk om zijn of haar eigen emotie aan het product te geven.

Klik voor een vergroting
Motion Gietvloeren succesvol op Woonbeurs
Motion was voor het eerst in zijn bestaan als exposant op de Woonbeurs geweest. De stand was ingericht met een aantal voorbeelden van vloeren en met presentaties van verschillende kleuren en interieurstijlen. In de stand was het Motion team aanwezig,dat maakte de stand de perfecte plek om de bezoeker kennis te laten maken met de vloeren of om antwoorden te geven op alle vragen. Bezoekers raakten enthousiast van de vloeren en dat resulteerde in veel bezoek aan de stand. Met tevredenheid kijken wij terug op een geslaagde Woonbeurs.


Motion komt met kleurvaste vloer.

Sinds 1 oktober heeft Motion het Motion Solid Strong Colour System in het assortiment. Deze vloer is door het aanbrengen door een extra laag 100% kleurvast. Omdat de extra laag op een bepaalde wijze wordt aangebracht is de Motion Solid Strong Colour System vloer voorlopig alleen leverbaar in MONO kleur. Voor meer informatie zie ‘ Motionvloer’ of u bent van harte welkom in onze showroom.

IJBURG gaat voor een Motion Gietvloer.
De opmars van de gietvloer is ook in IJburg niet te stuiten.De hoogste kwaliteit voor een haalbare prijs.
Aangezien IJburg wordt gebouwd in Blokken, heeft elk blok meestel zijn eigen inkoopvereniging.

Alleen al In januari 2008 hebben de volgende blokken Motion opdracht gegeven voor het maken van een Motion Gietvloer BLOK 36, BLOK 51, BLOK 25 en BLOK 37.

 

Polis Direct Nijmegen
Duizenden m² aan design kantoor onder leiding van Ronald Springer van re-design en Motionvloer.Een zeer opvallend en gewaagd concept. Iets anders dan andere.Door de uitstraling en kleur samenstellingen van het geheel wordt de werknemer gestimuleerd.Een moderne en goede werkomgeving is cruciaal voor het werk- en tempo niveau.Op 01 september 2007 vond de officiële opening plaats van het design kantoor.


Motion Gietvloeren en bewonersverenigingen
Motion voorziet momenteel diverse huizen door heel Nederland van gietvloeren.
In steeds meer gevallen gaat dit door de tussenkomst van een bewonersvereniging.
De bewonersvereniging koopt de vloeren gezamenlijk met de toekomstige bewoners in. Dit kan al vanaf twee woningen. Hoe meer bewoners hoe meer schaalvoordeel. Het grootste voordeel wordt behaald als de uitvoering van de vloer in dezelfde week kan worden gedaan. Deze constructie is reeds toegepast in Leiden, Amsterdam, Amsterdam (IJburg), Vleuten de Meern en Groningen.

Gaastra Sportswear
In juni van 2007 leverde Motionvloer voor het internationaal opererende Sportsmerk Gaastra 1200 m² aan betonlook Motion Mix vloeren op. De samenwerking met de architect en de interieurbouwer was hierbij cruciaal. Mee denken over kleuren, uitstraling en praktische uitvoering leiden uiteindelijk tot een mix van een licht grijze en witte polyurethaan Gietvloer voor de kantoren in Amstelveen. Een bron van licht en uitstraling leiden tot een zeer tevredenen klant.
Ook de winkels van Gaastra zullen in de toekomst worden voorzien van deze Mix van kleuren.

Mega project afgerond
Motionvloer heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om voor scholen gemeenschap ROC Ca. 25.000 m² aan o.a. gangen en lokalen te voorzien van Gietvloeren. Vooral de uitvoering en planning verdienen hierbij een pluim. Door de continue verschuiving van planning, tijdsdruk en hoge kwaliteits eisen welke Motion stelt werd het uiterste gevraagd. Met trots kan Motion Gietvloeren er een mooie referentie bijschrijven.

 

Hugo Boss winkel
Samen een vloer van idee naar uitvoering brengen is een onderdeel van het ”Motion op Maat” programma. Met de vraag: kunnen we het met een gietvloer niet eens anders dan andere doen” kwam de opdrachtgever binnen. Uiteindelijk is het de Motion Trans geworden. Een transparante gietvloer. Onder de transparante gietvloer kunnen diverse vormen, foto’s en afbeeldingen worden geplaatst.
Hierdoor krijg je een 3D effect met diepte. De vloer is zowel in hooglans als in mat te krijgen.

Motion Gietvloer voor Van Geuns
In het World Fashion Centre in Amsterdam werd het “Motion Tegels” concept toegepast. De heer Marc van Geuns wenste in 1e instantie tegels. Deze tegels heeft Van Geuns Agenturen uiteindelijk ook gekregen maar dan wel van 2,5 bij 2,5 meter.
Deze kunnen normaal gesproken niet eens door de deur. Door het maken van een Motion Mono vloer werd dus eerst een naadloze witte gietvloer aangebracht. Vervolgens werd de vloer getransformeerd tot een op maat gemaakte “Motion Tegel” vloer van kunststof. De vloer werd ingezaagd om de zaagsneden vervolgens met een andere kleur op te vullen. Handwerk van de bovenste plank.

Motion Art
Met de kunstenares Leontine van der Lienden heeft Motion een samenwerking opgezet. Voorbeelden hiervan kunt u terug vinden op de website onder het kopje foto's / Motion Art. In april 2007 maakte Leontine in Amsterdam de 1e van 4 praktijken van de firma Dierendokters. In september 2007 zullen Leontine en Motionvloer de vloer van de firma Homan Elektrotechniek voorzien van deze speciale Art Gietvloer. De Art vloer kenmerkt zich meestal door de felle kleuren en vormen welke door elkaar lopen. Door een juiste kleursamenstelling worden werknemers onbewust geactiveerd om tot een hoger resultaat te komen. Het werken in een design omgeving geeft voor zowel werknemer als werkgever een optimaal resultaat.


Fysio en Fitness
Al enige jaren stijgt het aantal fysio en fitness faciliteiten. Kenmerkend daarbij is dat er steeds meer praktijken ontstaan die zowel de fysio als de fitness activiteiten onder brengen in één bedrijf. Één daarvan is de heer Tamminga van De Gouden Reael. Hij koos voor een design gietvloer “Motion Mix”. Als je een nieuw pand betreedt dan kan de omzet stijgen door de uitstraling op een hoger niveau te tillen. Dat verteld zich van zelf rond. Aansluitend hierop zullen diverse praktijken worden voorzien van een Motion Mix vloer. Een daarvan is een nieuwe onderneming in Breda waarbij twee jonge ondernemers de sprong naar het eigen ondernemerschap gaan wagen. Motionvloer wenst ze veel succes.

Projectinrichters
Wat is er mooier voor een projectinrichter om de producten zelf in huis te hebben.
De heer Jasper Broeders, eigenaar van Aarts & Co, de grootste kantoorinrichter in Tilburg, was direct enthousiast over de mogelijkheden van de gietvloer. Voor meer dan 1000 m² aan design vloer oppervlak viel de keuze uiteindelijk op de Motion Mix, kleur beton. Er dient rekening gehouden te worden met de te bereiken uitstraling, het licht, en het commerciële aspect “zien doet kopen”. Een paradijs voor de architect. Er werd gebruik gemaakt van het allernieuwste. Van (acoustic) plafond tot Motionvloer.

OMO Tilburg
Onderleiding van interieur inrichter Ronald Springer van Re-design werd in mei 2007 de laatste fase opgeleverd van meer dan 2000 m² aan design vloeren. Voor het hoofdkantoor van deze scholen gemeenschap werd een zeer wilde vorm van de Gietvloer formule Motion Mix geleverd. Een gewaagd concept. Als je het eind resultaat bekijkt met de gestoffeerde meubelen en de totale inrichting dan mag het worden gerekend tot een vooruitstrevend project.

Vloerverwarming stimuleert verkoop Gietvloer
Steeds vaker stappen er ook particulieren bij ons binnen. Waar doordeweeks voornamelijk aannemers, architecten en (proj.)inrichters in onze showroom te vinden zijn, komt de particulier, gezien zijn tijdsindeling toch meestal op zaterdag.
Iedereen kan van maandag tot en met zaterdag bij ons terecht.
Steeds vaker ook komt de mededeling dat er een vloerverwarming aanwezig is of gewenst is. De twee meest voor de hand liggende opties zijn dan tegels of een gietvloer.
De gietvloer heeft een lage warmteweerstand en is daardoor zeer geschikt voor vloerverwarming. Indien gewenst kan Motionvloer het gehele traject van infrezen, vloerverwarming, egaliseren tot de Motion gietvloer verzorgen. Indien de vloerverwarming wordt geplaatst onder de afwerkvloer, volstaat alleen de Motion Gietvloer.

 
Sitemap