Motion gietvloeren
 
   
 

Bij het bepalen van welke vloer voor u geschikt is, staan de ideeën over uw nieuwe interieur en uw eigen emotie centraal.

Een MOTIONvloer is leverbaar in drie uitvoeringen:

(Klik op één van de logo’s voor een overzicht van enkele kleurmogelijkheden)

De Motion MIX is een vloer waarbij zelf gekozen kleuren zijn samengesmolten tot één geheel. Kies voor een levendige en spannende vloer voor een luxueuze uitstraling van uw leefomgeving of ga voor het minimalistische gevoel van betonuitstraling met de voordelen van kunststof.

De Motion MONO is een vloer in haar zuiverste vorm. Leverbaar in vrijwel alle kleuren om uw pure beleving vorm te geven. Een strakke en tijdloze vloer die met vrijwel elk interieur te combineren valt.

Beide uitvoeringen worden uitgevoerd op basis van de kunststof polyurethaan, dit is een taai elastisch product waardoor eventuele werking van de ondergrond makkelijker opgevangen wordt.

De Motion HOUTNERF is een vloer waarbij zelf gekozen kleuren zijn samengesmolten tot één geheel. Het is een afgeleide van de Motion MIX maar dan gelegd met houtmotief. een levendige en spannende vloer. Ondanks het Houtmotief is de vloer overal verschillend.  De uitstraling van hout maar dan zonder naden. Ook hier zijn alle kleuren mogelijk.

De uitvoeringen zijn leverbaar in bijna elke kleur en kunnen worden afgestemd op uw persoonlijke wensen en gevoelens. Graag maken wij met u een afspraak. Met behulp van onze speciale kleurenwaaiers en monsters kunnen wij u voorzien van het juiste (kleur)advies.

Sitemap