Motion gietvloeren
 
   

 

Na 12 jaar gewerkt te hebben in de gietvloeren branche, was ondernemer Frans Loon van mening dat hij met zijn expertise van het product en zijn kennis van de markt zowel de zakelijke als de particulierenmarkt beter van dienst zou kunnen zijn dan de reeds bestaande aanbieders.

Dit resulteerde in 2004 tot de oprichting van Motion, een onderneming welke uitsluitend esthetisch gietvloeren maakt. Door de unieke marktbenadering, expertise en natuurlijk het unieke Motion Solid Strong Systeem distantieert Motion zich van elke aanbieder in de markt.

Ten grondslag aan het succes van Motion ligt de drang om te blijven innoveren, daarom realiseert Motion diverse soorten projecten zoals: woningen, kantoren, showrooms en openbare gebouwen. Dit innoveren is vooral terug te zien in de unieke systemen en materialen die worden gebruikt bij aanbrengen van de gietvloeren. Hierbij refereren wij nogmaals naar het Motion Solid Strong Systeem en naar het vernieuwde HCS gietvloeren systeem.

Motion garandeert de hoogste kwaliteit en beste garantie, dit is niet alleen een manier van handelen maar ook een manier van denken die bij Motion centraal staat. Er wordt geen onderscheidt gemaakt in projecten van 10mē of 30.000 mē de kwaliteit en zorg staat bij ons altijd voorop. Door onze uitstekende aftersales en ervaren vloerpersoneel maken wij deze belofte meer dan waar.

Motion staan op kwaliteit!!!

 
 
 
Sitemap | Website & hosting A-side Media