Motion gietvloeren
Motion gietvloer
 
   

 

Motion is een innovatieve organisatie die zich profileert door het leveren van gietvloeren op maat. Dit maatwerk met een constante hoge kwaliteit, resulteert in een perfecte prijs kwaliteit verhouding waarmee Motion zich distantieert van andere aanbieders in de markt. Motion blijft zich onderscheiden door middel van het doorvoeren en gebruiken van de nieuwste ontwikkelingen. Het Motion Solid Strong System sluit hier nauw op aan. Samen met onze leverancier en onze chemicus is dit gietvloer systeem uniek in zijn soort. De vloer bestaat uit 4/5 lagen waarvan elke laag zijn eigen functie heeft. Bij het oude systeem was er nog wel eens ontevredenheid, met het Motion Solid Strong System is dat verleden tijd.

Wat is er dan verbeterd:
- betere hechting
- meer scheuroverbruggendheid met de MULTIFLEX ® tussen laag
- de Gietvloer kleuren van de Gietvloer HCS 3000® zijn voller en helderder van kleur
- betere UV bestendigheid
- betere krasvastheid door het Motion Solid Strong® system

Het systeem is van toepassing op al de types Gietvloeren van Motionvloer BV. Waaronder de Motion MIX, de Motion MONO, de Motion TRANS en de Motion ART.

Motion Solid Strong Colour®
Sinds 1 oktober heeft Motion het Motion Solid Strong System in het assortiment. Deze vloer is voorlopig alleen verkrijgbaar in de MONO kleuren. Door het aanbrengen van een extra coatingslaag ontstaat er een vloer die 100% kleurvast is. Bij de kunststof gietvloer bent u gewend aan een vlakke vloer, bij de Motion Solid Strong Colour System vloer onstaat er door de extra laag een soort relief die een speels uiterlijk geeft.
Als u deze gietvloer eens wenst te zien op een groot vloeroppervlak, nodigen wij u van harte uit in ons showroom in Amsterdam Zuidoost. Motion is geopend van maandag tot en met zaterdag.

Sitemap